Abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy a Forbes Magyarország interjút készített velünk hatodik születésnapunk után. A cikkben részletesen mesélünk arról, hogy még 2011-ben miként született meg a kézműves söröző ötlete 6 egyetemi barát között, hogyan találtuk meg a helyszínt és miért egészült ki a kínálatunk a ma már díjnyertes hamburgerek széles választékával. Olvashattok arról, hogy miként fejlődtünk együtt a kocsmával, hogyan szereztünk egyre több tapasztalatot a vendéglátás terén, miként bővült a csapatunk és maga a Kandalló is. Egy kis betekintést ad a cikk abba is, hogy a fejlődésünkhöz folyamatos pénzügyi befektetés kellett, így tudtuk bővíteni a galériát és így volt lehetőségünk az egyedi sörhűtő-kamra kialakítására is, mely biztosítja, hogy 16 sörcsapról a legjobb kézműves söröket tudjuk számotokra kínálni az év minden napján.

Olvashattok sikereinkről, például a Hungarian Street Food Awards és a Magyar Konyha is a kandallós burgert választotta a város legjobb hamburgerének, illetve mi kaphattuk meg a Heineken BPNA legjobb kézműves söröző címét is. Emellett nem titkoljuk bukásainkat sem, például mesélünk a Kandalló Kertről vagy a Hold utcai piacon található Kandalló Marketről is, melyek elsőre nagyon jó ötletnek tűntek, de sajnos nem voltak kellően nyereségesek, így el kellett engednünk őket.

A cikkben mesélünk arról is, hogy az évek alatt a tulajdonosok egyre inkább átadták a feladatokat a rendkívül jól összeállt csapatnak, ma már 20 kolléga dolgozik azon, hogy kifogástalan estéket tölthessetek nálunk. Csapon lévő söreink folyamatosan változnak, séfünk pedig újabb és újabb ötletekkel biztosítja az újdonságokat!

A teljes cikket elolvashatjátok a Forbes áprilisi számában.

Kézműves söröző és hamburgerező Budapest belvárosában

Az aktuálisan csapon lévő kézműves söreinkről az UNTAPPD oldalán tájékozódhatsz, étlapunkat pedig a következő linken találod: ÉTLAP

A legjobb burgerekkel és sörökkel várunk Téged is, foglalj helyet még ma!