2019. február 25-én a Várkert bazárban az Év Étterme Díjátadó Gála keretében kihirdették a TOP10 magyar éttermet, illetve közzétették a Volkswagen-Dining Guide TOP100 Étteremkalauzt is. A TOP100-as listát már nagyon várta a lelkes étterembe járó közönség, az idei évben a 100-as pontrendszerben a 74 pont felett teljesítő éttermek szerepeltek. A kalauzban a lista után még található 110 étterem, mely nem érte el a 74 pontot, de így is az ajánlott kategóriába tartoznak.

Minden évben mi is izgatottan várjuk az eredményeket, kíváncsiak vagyunk a feltörekvő éttermekre, ebben az évben nagy meglepetés volt, hogy az első helyezett alig egy éve nyitott és olyan éttermeket utasított maga mögé, mint az Onyx, vagy a Borkonyha. Az idei év nekünk, Kandallósoknak amiatt volt rendkívül izgalmas, mert mi is bekerültünk a TOP100 étterem közé, mely hatalmas elismerés a szakmában. Nagy büszkeség ez számunkra, hiszen főként hamburgerjeinkről és kézműves söreinkről ismernek minket vendégeink, nem a hagyományos, vagy épp fine dining éttermet képviseljük.

A Volkswagen-Dining Guide Étteremkalauz február 26-tól megvásárolható az újságárusoknál.

Hamburgerező és kézműves söröző Budapesten

A Kandalló Pub egy többszörös díjnyertes gasztropub Budapest belvárosában, 16 sörcsapról szolgáljuk ki vendégeinket a legjobb kézműves sörökkel és kápráztatjuk el őket a legkülönlegesebb hamburgerekkel. Elismeréseink között szerepel a most megkapott TOP100 éttermen kívül például a legjobb kézműves söröző, legjobb extra burger, TOP10 gasztropub, TOP5 hamburger, TOP10 kézműves söröző.

Budapest belvárosában barátságos, kedves kiszolgálással várunk Téged is!

Az aktuálisan csapon lévő kézműves söreinkről az UNTAPPD oldalán tájékozódhatsz, étlapunkat pedig a következő linken találod: ÉTLAP